Bucak’ta Teknoloji Fakültesi olarak ilk 2016 yılında kurulan Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi bu ismi 2023 yılında  kazanarak fakülte olmuştu.  Yazılım Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği olmak üzere 2 bölümde 417 öğrenci, 13 akademik ve 3 idari personel ile eğitim vermeye devam eden Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi’nin yen ibina yapım ihalesi dün yapıldı.

Patili Kalpler ve Burdur Belediyesinden resim yarışması. Minikeller sokak hayvanları için çizdi. Patili Kalpler ve Burdur Belediyesinden resim yarışması. Minikeller sokak hayvanları için çizdi.

Bucak’ımıza hayırlı olsun diyerek duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşan Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, yapılacak yatırımla bölgenin akademik alt yapısının daha da güçleneceğini ifade ederek önemli yatırım için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.